English پیوندها RSS آرشيو نقشه سايت تماس با ما


Contact ABOUT









kerman.jpg


mah-tab1.jpg


sadra1.jpg

نسخه چاپی
معاون وزير نفت خبر داد:
تهيه پيش‌نويس لايحه 8 ميليارد دلاري واردات بنزين و گازوئيل

35.jpg

مديرعامل شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي، از تهيه پيش‌نويس لايحه 8 ميليارد دلاري واردات بنزين و گازوئيل خبر داد و گفت: اين لايحه از طرف وزارت نفت به دولت ارائه شده است.

به گزارش ایران پترونت، محمدرضا نعمت‌زاده ، درباره اين لايحه گفت: با توجه به گران شدن قيمت بنزين و گازوئيل در بازارهاي جهاني بودجه اختصاص يافته در سال جاري به ميزان 3 ميليارد و 500 ميليون دلار كفايت واردات بنزين و گازوئيل تا پايان سال را ندارد.
وي تصريح كرد: بر اين اساس لايحه‌اي به منظور جبران كسري تامين بودجه واردات بنزين و نفت‌گاز به ميزان 8 ميليارد دلار تنظيم و از سوي وزارت نفت به دولت ارايه شده است.
وي تصريح كرد: هم اكنون گازوئيل به قيمت جهاني هر تن 1300دلار و بنزين به قيمت 1200دلار وارد مي‌شود.
نعمت‌زاده گفت: از اين ميزان اعتبار درخواستي 4 ميليارد دلار به بنزين و 4 ميليارد دلار به واردات نفت گاز اختصاص مي‌يابد و با اجراي توزيع نفت‌گاز با كارت سوخت صرفه جويي صورت خواهد گرفت.
وي ابراز اميدواري كرد در صورت نهايي شدن اين پيشنهاد در دولت، مجلس نيز با آن موافقت كند.

شنبه ۸ تیر ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۲۶
IRAN PETRONET «PETRO ENERGY NEWS NETWORK»