English پیوندها RSS آرشيو نقشه سايت تماس با ما


Contact ABOUT









kerman.jpg


mah-tab1.jpg


sadra1.jpg

نسخه چاپی
معاون وزير نيرو در امور آبفا خبرداد:
ارایه طرح خصوصي سازي تأسيسات سدها به دولت

zargar.jpg

معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا گفت:‌ طرح واگذاري تأسيسات سدها و شبكه‌هاي آبياري و زهكشي به دولت تقديم شده است.

به گزارش ایران پترونت، رسول زرگر اظهارداشت: علي‌رغم اينكه شركت‌هاي آب و فاضلاب مشمول واگذاريهاي اصل 44 نيستند، وازرت نيرو سعي دارد تأسيسات سدها و شبكه‌هاي آبياري و زهكشي واگذار شوند.
وي ادامه داد: بر اساس اين برنامه طرحي تصويب و به دولت ارائه شده است كه بر اساس آن مالكيت و مديريت سدهاي كوتاه و شبكه‌هاي آبياري و زهكشي به ذينفعان و تشكل‌هاي آب‌بران كه داراي حقابه هستند، واگذار شود.
وي با اشاره به اينكه 82 سد و 500 هزار هكتار شبكه آبياري و زهكشي شامل اين طرح مي شود خاطرنشان كرد: سدهايي با ارتفاع كمتر از 15 متر و حجم مخزن كمتر از 3 ميليون مترمكعب و شبكه‌هايي با مساحت كمتر از 5 هزار هكتار در طرح مزبور قابل واگذاري هستند.
زرگر خاطرنشان كرد: عدم ورود بخش خصوصي به حوزه آب كشور يكي از چالش هاي اين بخش است، چرا كه هنوز موفق نشده ايم بخش خصوصي را به اين حوزه وارد كنيم و به نوعي فلسفه اصل 44 را در بخش آب پياده سازي كنيم.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: مذاکرات سرمایه گذاران چینی و مالزیایی برای ساخت سدهای بختیاری و خرسان در ایران ادامه دارد و طولانی شدن مذاکرات امری طبیعی است.
زرگر، در خصوص حضور سرمایه گذاران چینی و مالزیایی در ساخت سدهای بختیاری و خرسان گفت: ایران همچنان در حال مذاکره با سرمایه گذاران چینی و مالزیایی برای حضور در دو سد بزرگ است؛ البته روند مذاکرات طولانی نشده و امری طبیعی است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا افزود: به نتیجه رسیدن پروژه ها با استفاده از فاینانس نیازمند مذاکرات 8 ماهه تا یکساله است، این در حالی است که سرمایه گذارانی که قصد حضور در پروژه های بزرگی نظیر سد بختیاری و خرسان را دارند قطعا به زمان بیشتری برای به ثمر رساندن مذاکرات نیاز دارند.
وی اظهار داشت: دلیل این امر این است که مطالعات این پروژه باید به دقت و برآوردها به صورت کارشناسی صورت گیرد، اینگونه اقدامات به نحوی نیستند که زود به نتیجه رسد، بلکه یک یا دو سال مدت مذاکرات به طول می انجامد.
زرگر همچنین در خصوص سپردن کار نگهداری سد کارون 3 به بخش خصوصی گفت: این کار عملیاتی شده و شرکت توسعه منابع آب و نیرو به عنوان کارفرمای خصوصی قراردادی را با یک شرکت خصوصی منعقد کرده و معمولا یک تا دو ساله است.

شنبه ۸ تیر ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۳۴
IRAN PETRONET «PETRO ENERGY NEWS NETWORK»