English پیوندها RSS آرشيو نقشه سايت تماس با ما


Contact ABOUT









kerman.jpg


mah-tab1.jpg


sadra1.jpg

نسخه چاپی
آغاز ساخت دومين سايت صنايع انرژي بر كشور در لامرد فارس

عمليات ساخت دومين سايت صنايع انرژي بر كشور روز چهارشنبه در شهرستان لامرد ‪ LAMERD‬در جنوب فارس آغاز شد

معاون وزير صنايع و معادن گفت: اين دومين سايت انرژي بر وزارت صنايع و معادن پس از بندرعباس است كه هم اكنون در لامرد در حال ايجاد است.
احمدعلي هراتي نيك افزود:اين منطقه ويژه، هشت هزار و ‪ ۹۰۰‬هكتار زمين را در دشت لامرد دربر مي‌گيرد.
وي افزود: سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي مي‌توانند بعد از زيرسازي و اقدامات‌اوليه جهت سرمايه‌گذاري و دريافت زمين به احداث واحدهاي صنفي مورد علاقه خود اقدام نمايند.
معاون وزير صنايع و معادن اظهارداشت: شركت‌هايي كه نياز به انرژي فراوان گاز، برق و آب دارند در دو قسمت انرژي بر و آب بر مستقر مي‌شوند.
هراتي نيك گفت: باتوجه به برنامه‌هاي توسعه كشور در آينده بخصوص در مورد صنايع سنگين و جذب سرمايه‌هاي داخلي و خارجي،اين سايت انرژي بر در شهرستان لامرد باتوجه به نزديكي اين شهرستان با خليج فارس احداث مي‌شود.
معاون وزير صنايع در خصوص اشتغالزايي گفت: باتوجه به اينكه در آينده نزديك شركت‌هاي بزرگ داخلي و خارجي دراين منطقه استقرار مي‌يابند نويد بخش كار و تلاش براي مردم استان فارس و كشور است.
هراتي نيك افزود: به ازاي هر يك نفر شغل مستقيم، اين صنايع ‪ ۱۰‬شغل غير مستقيم ايجاد مي‌كنند.
وي بيان كرد: همزمان با احداث اين سايت، احداث سايت آلومينيوم لامرد كه بزرگترين پروژه‌آلومينيوم كشوراست درزميني به مساحت ‪ ۵۰۰‬هكتار آغاز مي‌شود.
فرماندار لامرد نيز گفت: باتوجه به اينكه دولت نهم توجه ويژه‌اي به صنعت و معدن دارد، تمام امكانات شهرستان لامرد در خصوص راه‌اندازي اين صنايع در جنوب فارس بسيج شده است.
محمد جعفري افزود: براي احداث جاده دسترسي به سايت آلومينيوم ، مبلغ دو ميليارد و ‪ ۴۰۰‬ميليون ريال از منابع شهرستاني و استاني در سال ‪ ۸۶‬به اين جاده اختصاص يافته است و تمام همكاريها با شركت‌هايي كه تمايل به سرمايه گذاري داشته باشند، انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان لامرد در ‪ ۴۶۴‬كيلومتري جنوب شيراز قرار دارد.

چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶ ساعت ۱۶:۵۴
IRAN PETRONET «PETRO ENERGY NEWS NETWORK»