English پیوندها RSS آرشيو نقشه سايت تماس با ما


Contact ABOUT









kerman.jpg


mah-tab1.jpg


sadra1.jpg

نسخه چاپی
بهاي نفت در بازارهاي جهاني بيش از يك دلار كاهش يافت

iraq_oil3020082.jpg

در پي انتشار اخبار آغاز مذاكرات مربوط به تحولات هسته‌يي ايران با اتحاديه اروپا، بهاي نفت در بازارهاي جهاني بيش از يك دلار كاهش يافت.

به گزارش خبرگزاري رويترز، در بازار مبادلات كالاي نيويورك (نايمكس) بهاي نفت خام سبك شيرين آمريكا براي تحويل در ماه اوت كاهش يك دلار و 44 سنتي يافت و به 143 دلار و 85 سنت در هر بشكه رسيد. اين محصول روز پنج‌شنبه ركود بي‌سابقه 145 دلار و 85 سنت در هر بشكه را به ثبت رسانده بود.
آمارها حاكي از آن است كه طي سال‌ جاري ميلادي نفت بيش از 50 درصد افزايش قيمت يافته است.
در همين حال در بازار لندن نفت‌خام برنت درياي شمال با كاهش قيمت يك دلار و 66 سنتي به 144 دلار و 42 سنت در هر بشكه رسيد. اين محصول نيز روز پنج‌شنبه ركورد 146 دلار و 69 سنت در هر بشكه را به ثبت رسانده بود.
كاهش بهاي نفت در حالي صورت مي‌گيرد كه دكتر سعيد جليلي ـ دبير شوراي عالي امنيت ملي ـ بعد از ظهر روز جمعه با خاوير سولانا - رييس سياست خارجي و نماينده‌ عالي اتحاديه اروپا - تلفني گفت‌وگو كرد.

شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۷ ساعت ۱۵:۵۸
IRAN PETRONET «PETRO ENERGY NEWS NETWORK»